Answered on: November 2, 2020

Client

Wij gaan op vakantie naar Kos en willen graag Rhodos ook bezoeken. Is het mogelijk om de huur auto op de veerboot mee te nemen?

Agent

Geen enkele auto verhuurder staat reizen tussen de Griekse eilanden of het vasteland van Griekenland en de eilanden toe. Het is aan te bevelen om op ieder eiland apart een auto te huren. Zelfs als het al mogelijk zou zijn om tussen eilanden te reizen met een huurauto, zouden de kosten van de veerboot aanzienlijk zijn wanneer u een auto meeneemt. Kijk ook hier voor meer info op de website:-

Agent

Om de voorwaarden van GRENSOVERSCHREIDING of Auto meenemen op een VEERBOOT te bekijken klikt u op de link "BELANGRIJKE INFORMATIE" bij STAP2 van ons 3-STAP online boekingsproces, rechts naast de foto van de auto van uw keuze. Er wordt dan een kleiner extra venster geopend, met de voorwaarden die betrekking hebben op die bepaalde auto / leverancier. Klik op AUTO en kijk onder REISBEPERKINGEN. Probeer een paar verschillende verhuurders aangezien iedere verhuurder / voertuigtype andere grens overschreidende bepalingen kan hebben.

Client

OK, duidelijk. We zullen inderdaad overwegen om voor die auto huur optie te kiezen.